Anlægsarbejde

Anlægsgartner til haver, parker og grønne arealer

Mange års erfaring som anlægsgartner

Hos Skive Anlæg & Entreprenør har vi mange års erfaring som anlægsgartner, og arbejdet kan være i private haver, det kan være for virksomheder af forskellig slags, og det kan være for kommuner, der skal have vedligeholdt grønne områder og parker. Vi udfører opgaver som anlægsgartner i hele Midtjylland, herunder for eksempel Skive, Viborg og Silkeborg.

Du kan få en anlægsgartner til at ordne have og indkørsel

En anlægsgartner kan blandt andet anlægge en indkørsel, en have og en terrasse for private. Det kan være med fliser og sten samt med græs, buske og træer. Vi kan også udføre belægninger samt stubfræsning i haven, hvis gamle stubbe er i vejen, ligesom vi kan fælde træer.

Vi kan også lægge nyt græs eller udskifte gammelt og slidt græs på store grønne arealer, men det kan også ske andre steder med henblik på at skabe et pænere og mere stabilt underlag. Det kan endvidere ske for boligselskaber og boligforeninger, men også for grundejerforeninger.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, ligesom vi som erfaren anlægsgartner naturligvis sørger for at overholde alle de aftalte betingelser.

Hvad koster anlægsarbejde?

Vi udfører alle store og små arbejdsopgaver som anlægsgartner, og du er meget velkommen til at kontakte Skive Anlæg & Entreprenør, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde. Læs mere om vores erfaring her eller se vores referencer.

Du kan skrive til os på info@skiveae.dk, eller ringe til os på telefon (+45) 21 91 29 97 for at høre mere om priser og hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et fantastisk tilbud på opgaver

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en arbejdsopgave.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 91 29 97 eller skrive til info@skiveae.dk, så kan vi sammen finde en løsning som dækker jeres behov.