Job/Karriere

Har du anlæg for faget eller ligefrem en relevant uddannelse?

Vi vil altid gerne høre fra dig!

Vi går hverken på kompromis med vores håndværk eller værdisæt, men det er underordnet for os, om du har akademisk baggrund, er faglært eller ufaglært. – Det altafgørende er derimod, at du har evnerne og den rigtige indstilling til opgaverne og dine medmennesker. Kunder såvel som kollegaer!

Kan du se dig selv i den beskrivelse, er du mere end velkommen til at henvende dig, hvad enten vi aktivt søger eller ej. Ring eller skriv.

vores team

Ledige stillinger

Interesseret i job hos os?

Vi modtager også gerne en uopfordret ansøgning, da vi hele tiden er på udkig efter dygtige medarbejdere.
Du er også velkommen til at kontakte Michael Nielsen eller Freddie Eiskjær for en uforpligtende snak.

Michael Nielsen

Direktør

Freddie Eiskjær

Projektleder/Medejer

Få faget i hænderne og beviset på, at du kan!

Vi tager ansvar for fremtiden og vores branche generelt. Derfor uddanner vi selvfølgelig nye, dygtige Vi uddanner primært anlægsstruktør, men til tider også brolæggere og anlægsgartnere.

Vi optager løbende nye lærlinge, og på vores store hold har vi altid op til syv lærlinge. Både under 25 år og voksenlærlinge.

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. Herunder er vores lærlinge tilknyttet hver mindst en mentor fra os, der sikrer et effektivt læringsforløb. Vores mentorer er oplærte til at modtage lærlinge i en mentorrolle og guide dem læretiden igennem. Det giver den enkelte de bedste forudsætninger til den afsluttende eksamen og ikke mindst rigtig gode jobmuligheder bagefter.

Interesseret i en læreplads hos os?

Kontakt Michael Nielsen på mn@skiveae.dk  

Bare nysgerrig på os og vores fag?

Her hos Skive Anlæg & Entreprenør arbejder vi hele tiden på at tale anlægsbranchen op. Bl.a. så vi kan tiltrække nye generationer. Dem er der nemlig brug for, da anlægsopgaverne bliver flere og flere. Specielt ifm. den grønne omstilling som følge af klimaforandringerne.

Af den grund stiller vi os gerne til rådighed for virksomhedsbesøg og som praktiksted for skoleelever eller for den sags skyld andre, der måtte have interesse i vores fag og virke.