Kloakmester i Skive & Viborg

Autoriseret kloakmester i Skive, Viborg & omegn

Effektivt kloakservice af kloakmester

Skal du have foretaget kloakservice og leder du efter en kloakmester nær Skive og Viborg? Skive Anlæg & Entreprenør er din autoriserede kloakmester, og vi udfører alle former for kloakservice i Skive, Viborg, Nykøbing Mors, Silkeborg og resten af Midtjylland. Vi udfører opgaver inden for kloak for private, erhverv og det offentlige, men også for forsikringsselskaber.

Etablering og vedligeholdelse af kloak og kloaksystemer

Mange af vores arbejdsopgaver angår nyetablering af kloakrør og ledninger ved nybyggeri og tilbygninger.  Dog har vi også en del opgaver indenfor vedligeholdelse og reparation af kloak, der kan være nødvendigt ved lugtgener, ved sammenbrud og ved huller. Vi tilbyder også vores service i forbindelse med rotteangreb. Vi tilbyder ikke slamsugning og spuling, men vi har samarbejdspartnere til at varetage disse opgaver, hvis det er nødvendigt i forbindelse med vores kloakarbejde. Det kan for eksempel være i forbindelse med en forstoppelse på grund af rotter eller brud.

Professionel TV-inspektion af din kloak

Ved lugtgener, forstoppelser og mistanke om rotteangreb vil vi ofte anbefale en TV-inspektion for at få afklaret og afgrænset det eventuelle problem. Vi kan også tilbyde TV-inspektion i forbindelse med køb af en ejendom. En TV-inspektion er ganske billig og giver et klart og tydeligt billede af hvad der er sket, og hvad der snart vil ske i kloakken. Vores erfaring som kloakmester medfører, at vi kan vejlede dig i, hvad du bør få udført.

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med jordarbejde og anlægsarbejde.

Kontakt din lokale kloakmester i dag

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre nærmere? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester til nyetablering, reparation eller vedligeholdelse på din ejendom i Midtjylland. Du kan ringe på telefon (+45) 21 91 29 97, men du kan også sende en mail til info@skiveae.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et fantastisk tilbud på kloakarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en arbejdsopgave.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 91 29 97 eller skrive til info@skiveae.dk, så kan vi sammen finde en løsning som dækker jeres behov.