Jordarbejde & byggemodning i Skive & Viborg

Byggemodning og opgaver indenfor infrastruktur

Har du en opgave i forbindelse med jordarbejde, byggemodning eller noget tredje? Hos Skive Anlæg & Entreprenør udfører vi en bred vifte af forskellige jordopgaver, det kan være alt fra små anlægsopgaver for private til store byggemodnings- eller infrastruktur opgaver for det offentlige eller virksomheder. I den forbindelse kan vi udføre de nødvendige geotekniske, miljømæssige samt øvrige tekniske undersøgelser inden opstart af projekter. Skive Anlæg & Entreprenør råder over gravemaskiner fra 1600 kg og op til 35 tons samt egen Dozer, så der er ingen jordopgave, der er for lille eller for stor. Vi tilbyder vores service i forbindelse med jordarbejde og byggemodning i Skive, Viborg og resten af Midtjylland.

Hvilket slags jordarbejde håndterer vi?

  • Byggemodning
  • Udgravning for byggeri
  • Sandpuder
  • Etablering af vandbassiner
  • LAR-projekter
  • Jordflytning
  • Terrænregulering

Gør din grund byggeklar med byggemodning

Skal du opføre et byggeri på en grund, hvor der hidtil ikke har været bebyggelse? Hos Skive Anlæg og Entreprenør udfører vi byggemodning, der skal finde sted, inden man påbegynder et nyt byggeri – dette gælder både ved privat- og erhvervsbyggerier. Vi sørger for alt lige fra planlægning til udførelse.

Naturskønne områder

Skive Anlæg & Entreprenør er desuden rigtig gode til terrænregulering og retablere områder så de fremstår som naturskønne områder i form af søer og beplantning, dette kan med fordel udføres i forbindelse med LAR-projekter, hvor by og natur bringes sammen. Vi tilbyder også vores service i forbindelse med anlægsarbejde og kloakservice.

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde eller byggemodning i dag

Er du interesseret i at høre nærmere om vores arbejde med byggemodning og jordarbejde nær Skive og Viborg, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 21 91 29 97, sende en mail til info@skiveae.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et fantastisk tilbud på opgaver

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en arbejdsopgave.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 91 29 97 eller skrive til info@skiveae.dk, så kan vi sammen finde en løsning som dækker jeres behov.