Selvstændig og praksisorienteret projektleder søges til virksomhed i vækst

Ledige stillinger

Grundet vækst søger vi en projektleder der har erfaring med projektledelse inden for primært anlægsarbejde til at drive fremtidens projekter. Projektlederen vil indgå i et tæt samarbejde med både virksomhedens administrerende direktør og medejer, og vil således få en fremtrædende rolle i at sikre den fortsatte udvikling af Skive Anlæg & Entreprenør.

Har du erfaring med og blik for at styre praktiske arbejdsgange og afslutte projekter af høj kvalitet?

Som projektleder hos Skive Anlæg & Entreprenør vil du få ansvaret for at drive de praktiske og ledelsesmæssige dele af projekterne fra start til slut. Du får en fleksibel stilling med mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver ud fra dine faglige kompetencer og interesser. Som projektleder får du også ansvaret for projektstyring og for at føre tilsyn på byggepladserne, hvor du vil få en bred kontaktflade med diverse samarbejdspartnere, såsom bygherrer, underentreprenører og medarbejdere.

Via tæt kontakt med den øverste ledelse i virksomheden bliver du bindeled og sparringspartner til dem, med det overordnede ansvar for at formidle informationer videre til rette vedkommende. Du bliver ledelsens stedfortræder og vil få ansvaret for at de praktiske elementer, tidsplaner og kvaliteten i projekterne opretholdes.

Som projektleder bliver du således ledelsens forlængede arm, der gennem tæt samarbejde og i samråd med dem aftager på arbejdsopgaver og har det overordnede blik på projekterne. Som projektleder i denne stilling kommer du også til at beskæftige dig med indkøb af materialer, praktisk projektstyring og evt. løbende økonomistyring af projekterne.

Ansvar, frihed og fleksibilitet

Hos Skive Anlæg & Entreprenør bliver du en del af et erfarent og engageret projektlederteam på fem personer med mulighed for faglig og professionel sparring og vidensdeling. Virksomheden tilbyder derudover sine medarbejdere høj grad af fleksibilitet, hvilket i praksis betyder, at du selv er herre over din arbejdstid.

Skive Anlæg og Entreprenør arrangerer månedligt sociale arrangementer og udflugter ud af huset. Du bliver med andre ord en del af en virksomhed med et stærkt fællesskab og en jargon præget af humor og direkthed.

I stillingen får du endvidere en unik mulighed for at udvikle dig fagligt i form af efteruddannelse og relevante kurser. Har du nogle specifikke interesseområder, som du mener kan komme virksomheden til gavn, vil du få mulighed for at tage teten på nye, interne projekter og på den måde sætte dit præg på fremtiden hos Skive Anlæg & Entreprenør.

Høj faglighed, overblik og kommunikative evner

  • Vi forestiller os, at du kommer med en kombineret praktisk og administrativ baggrund eksempelvis som projektleder med praktisk interesse indenfor anlæg, og derudover har +5 års erfaring med at drive projekter inden for branchen. Du behersker Office-pakken og har flair for IT.
  • Har du interesse i eller erfaring med 3D maskinstyring eller afsætning er det en fordel, da det især er indenfor den digitale verden, at virksomheden ser et stort udviklingspotentiale.
  • Med dit stærke overblik og erfaring er du ikke bange for at træffe beslutninger med argumenterne i orden.
  • Du kan lede og drive projekter sikkert i mål og sikre, at det ønskede resultat opnås. Du besidder solide kommunikative evner, som gør, at du kan formidle komplekse informationer og aftaler videre, så modtageren forstår budskabet.
  • Du trives med at være bindeleddet fra ledelse til medarbejdere og samarbejdspartnere, men kan også – når påkrævet – gå forrest og sætte kursen.
  • Du sætter en ære i altid at levere et stykke arbejde, der lever op til din kundes forventninger og af høj faglig kvalitet.
  • Du har forståelse og flair for tal og økonomi. Det falder dig naturligt at undersøge økonomiske data til bunds og på baggrund heraf at træffe de mest hensigtsmæssige og velbegrundede beslutninger.
  • Du er struktureret og har en udpræget ordenssans, der gør, at du har styr på din dokumentation og din opfølgning.
  • Du har et positivt og løsningsorienteret sind og skaber en god stemning omkring dig. Det gælder uanset, om det er på kontoret, i selskab med en bygherre eller ude på byggepladsen.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen og motiveret for at ansøge?

Kontakt gerne kommunikationschef Mie Østergaardmoe@skiveae.dk eller 78 70 95 01 for yderligere information og vejledning i ansøgningsprocessen.

Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning, hvis du mener denne stilling er noget for dig.

Om Skive Anlæg og Entreprenør

Skive Anlæg og Entreprenør er en virksomhed i vækst, der på få år har fordoblet sit antal af medarbejdere, så virksomheden i dag beskæftiger ca. 65 medarbejdere. Virksomheden har hovedsæde i Skive og med afsæt herfra, dækker i en radius af 1- 1 ½ times kørsel. Virksomheden tilbyder arbejdsopgaver indenfor jord – og kloakarbejde, anlægsarbejde og forsyningsarbejde.

I 2023 modtog virksomheden Skive Kommunes CSR People mærke og blev nomineret til CSR Prisen i Skive kommune. Herudover modtog virksomheden i 2017, 2018 og 2019 Børsens Gazellepris, og i 2018, 2019 og 2022 var de nomineret af EY til Entrepreneur Of The Year. Dette vidner om, at medarbejdertrivsel, faglig udvikling, nytænkning og vækst kontinuerligt er i højsædet for også i fremtiden at kunne tilbyde de nyeste løsninger samt levere et stykke arbejde, der indfrier kundernes forventninger til kvalitet, holdbarhed og æstetik.