Autoriseret kloakmester udfører alle former for arbejde med kloak i Skive

Kloak og kloakmester

Skive Anlæg & Entreprenør er autoriseret kloakmester, og vi kan udføre alle former for kloakarbejde i blandt andet Skive, Nykøbing Mors, Viborg og Silkeborg samt det øvrige Midtjylland. Vi udfører opgaver inden for kloak for private, erhverv og det offentlige, men også for forsikringsselskaber.

Kloakmester som både etablerer og vedligeholder din kloak

Mange af vores arbejdsopgaver som autoriseret kloakmester angår nyetablering af kloakrør og ledninger ved nybyggeri og tilbyggeri, men vi har også en del vedligeholdelse og reparation af kloaker ved lugtgener, ved sammenbrud og ved huller, men også ved rotteangreb.

Vi tilbyder ikke slamsugning og spuling, men vi har samarbejdspartnere til at varetage disse opgaver, hvis det er nødvendigt i forbindelse med vores kloakarbejde. Det kan for eksempel være i forbindelse med en forstoppelse på grund af rotter eller brud.

Ved lugtgener, forstoppelser og mistanke om rotteangreb vil vi ofte anbefale en TV-inspektion for at få afklaret og afgrænset det eventuelle problem. Vi kan også tilbyde TV-inspektion i forbindelse med køb af en ejendom. En TV-inspektion er ganske billig og giver et klart og tydeligt billede af hvad der er sket, og hvad der snart vil ske i kloakken. Vores erfaring som kloakmester medfører, at vi kan vejlede dig i, hvad du bør få udført.

Få en pris på kloakarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Skive, Viborg eller det meste af Midtjylland til nyetablering, reparation eller vedligeholdelse på din ejendom. Du kan ringe på telefon 21 91 29 97, men du kan også skrive til din kloakmester på info@skiveae.dk.